Algemene verkoopvoorwaarden

Toepassing van deze rechten

Deze rechten dienen ter bescherming van u én ons. Indien niet voldaan is aan de voorwaarden, gesteld op het boekings formulier, vervalt het recht van terug gave, van de gehele of een deel van de reis som.

Vertrouwelijkheid

Al uw gegevens blijven bij ons, in beveiligde opslag. Wij verstrekken uw gegevens NOOIT aan anderen. Uw gegevens zijn, via mail op te vragen en ook kunt u op dezelfde manier vragen om deze te verwijderen. 

Beperking van aansprakelijkheid

Wij zijn in geen geval aansprakelijk voor de juistheid van de gegevens op deze site, anders die data die echt van ons is. Te denken valt hierbij aan de afbeeldingen van de appartmenten en de prijzen die hierbij vermeld staan.

Aanpassen

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies