Informatie

Informatie Wayaca mini Resort

Overzicht terrein

De naam stamt af van een boom, deze stond al op het terrein. Met veel moeite hebben we hem kunnen sparen. Op de foto's ziet u hem vóór het gebouw met één slaapkamer appartementen. Wayaca Mini Resort is in 2014 gebouwd en bestaat uit vier appartementen met twee slaapkamers, vier appartementen met één slaapkamer en een studio.

Alles is "self-catering" alle objecten hebben een compleet uitgeruste keuken en een veranda of balkon.

Er is een mooi zwembad, met jacuzzi en een afgesloten parkeer terrein.

Het team van Wayaca is allemaal woonachtig op Curacao en u kunt ons dus alles vragen over het eiland, uitstapjes - uitgaan, stranden, baaien en er liggen diverse folders in de palapa.

Activiteiten en meer

Zwembad bij avond

Het eiland heeft een aantal bezienswaardigheden, die allemaal stuk voor stuk zeer de moeite waard zijn. Met het risico niet volledig te zijn volgt hier een kleine opsomming.

  • Museum "Kura Hollanda" | hier ziet u lokale kunst, geschiedenis en een deel is gewijd aan de slavenhandel!
  • Boca Table | Een natuur gebied dat u beslist moet gaan bezoeken.
  • Christoffelberg | een natuurgebied met wandelingen en zeker in de vroege ochtend (warmte) zeer de moeite waard
  • Handelskade met de Pontjes brug.
Aanpassen

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies